QUE FEM

Primer de tot explicar que l’estructura que té CONSTRUCCIONS PIRINEU per realitzar els seus projectes inclouen una interiorista www.vanessamartyn.com i personal propi per poder realitzar tots els treballs i / o oficis que inclou un projecte.

La nostra interiorista i el nostre personal, fan que tot sigui més fàcil, així com una garantia de cara al client, ja que gràcies a ells, s’adapten totes les idees del client així com les noves idees que li puguem oferir en un pack, perquè tot sigui senzill, funcional i pràctic.

A continuació detallem els passos que segueixen els nostres projectes:

 

  • A– Es realitza una trobada amb els clients al lloc a realitzar el projecte, per conèixer les idees de cada client i les seves necessitats(sense compromís).
  • B– El mateix dia de la trobada es prenen mesures i es fam els croquis del lloc a realizar el proyecte, es detallent els treballs i els oficis que son necesaris per al proyecte(sense compromís).
  • C– La nostra interiorista juntament amb el responsable de proyectes realitzant un pressupost tancat, amb dissenys 3D, planols e imatges de com quedara el proyecte(sense compromís).
  • DISSENY 3D

   DISSENY 3D

     • D– Es torna a realitza una trobada amb el client, ja sigui al lloc a realitzar el projecte o a les nostres instal·lacions, per presentar el pressupost del projecte i els materials escollits(sense compromís).

   Un cop s’han realitzat tots aquests passos i el client ha donat la seva conformitat al projecte presentat per CONSTRUCCIONS PIRINEU. Es dóna data d’inici del projecte. Que estarà des de l’inici i fins al final supervisat per la nostra interiorista i executat pel nostre personal.

    

   contacto

   CONTACTA´NS